Anketni upitnik-Istraživanje o potrebi uređenja poduzetničkog inkubatora na području Općine Medulin


 Općina Medulin provodi  istraživanje s ciljem prikupljanja informacija od strane poduzetnika na području općine i šireg okruženja o potrebi uređenja poduzetničkog inkubatora u Općini Medulin. Poduzetnički inkubator podrazumijeva subvencionirani najam opremljenog  poslovnog prostora kroz razdoblje od 3 godine, korištenje zajedničkih prostorija za sastanke, savjetovanje i mentorstvo, edukacije, te druge vrste pomoći u samom poslovanju.

Ovaj upitnik namijenjen je svima onima koji su vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća , ali i onima koji imaju namjeru u naredne dvije godine otvoriti poduzeće. Molimo Vas da stoga odvojite 5-10 minuta Vašeg vremena i ispunite ovaj kratki upitnik. Vaši će odgovori dati značajan doprinos ovom istraživanju. Svi prikupljeni podaci koristit će se isključivo za potrebe istraživanja i neće biti javno objavljeni.
Hvala na sudjelovanju!

Postoji 19 pitanja u ovom upitniku.

Informacija o privatnosti
Ovaj upitnik je anoniman.
Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u anketi. Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljeni zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.