Potreba otvaranja interkulturnog društvenog centra


Poštovani/a,

ova anketa dio je istraživanja koje se bavi ispitivanjem mišljenja stanovnika Grada Zagreba o prisutnosti i dostupnosti različitih sadržaja koji omogućuju kvalitetan život u gradu i odgovaraju na suvremene potrebe svih njegovih stanovnika. Istraživanje provodi platforma Upgrade, koja se zalaže za prenamjenu neiskorištenih gradskih prostora koji bi ponudili društvene sadržaje koji nedostaju u gradskim četvrtima. Ovakav tip ustanove u Zagrebu nazivamo interkulturni društveni centar.

Interkulturni društveni centar odgovara na potrebe lokalne zajednice i šireg civilnog društva, potiče razvoj solidarne ekonomije, održivog razvoja, izgradnje interkulturnog dijaloga, socijalnog poduzetništva te kulture i umjetnosti u civilno-javnom partnerstvu s gradom. Ovaj model upravljanja ravnopravno uključuje zajednicu i gradske vlasti te nudi mogućnosti za otvorenije i kvalitetnije upravljanje resursima.

Ova je anketa potpuno anonimna, a dobiveni rezultati bit će korišteni isključivo u znanstvene svrhe te se ni na koji način neće povezati s Vama osobno.
Molimo vas da anketu ispunite iskreno i do kraja. Za ispunjavanje upitnika potrebno je otprilike 10 minuta.
Ako imate određena pitanja ili komentare, slobodno se obratite na e -mail adresu: zagrebotvorenigrad@gmail.com

Unaprijed zahvaljujemo na uloženom trudu i vremenu!

Postoji 13 pitanja u ovom upitniku.

Informacija o privatnosti
Ovaj upitnik je anoniman.
Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u anketi. Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljeni zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.