Stavovi studenata i studentica Sveučilišta u Zagrebu prema muslimanima i izbjeglicama u kontekstu izbjegličke krize u Europi


Poštovani,

ovim anketnim upitnikom ispituju se stavovi studenata i studentica Sveučilišta u Zagrebu prema muslimanima i izbjeglicama u kontekstu izbjegličke krize u Europi.

Istraživanje u znanstvene svrhe provode nastavnici i studenti s Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Upitnik se sastoji od različitih vrsta pitanja, a njegovo ispunjavanje traje u prosjeku oko 20 minuta. Molimo Vas da na pitanja odgovarate iskreno, bez puno razmišljanja, na temelju Vaših prvih asocijacija. Preporučamo da upitnik ispunjavate na mirnom mjestu bez prisustva drugih osoba.

Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju je anonimno i dobrovoljno. Pitanjima ne prikupljamo nikakve identifikacijske podatke o Vama, a aplikacija ne prikuplja IP adrese, tako da se Vaši odgovori nikako ne mogu povezati s Vama osobno. Ne morate odgovoriti na pitanja na koja ne želite, no kako bi nam podaci bili iskoristivi, molimo Vas da pokušate odgovoriti na što više pitanja i da upitnik ispunite do kraja.

Ako nam želite postaviti neko dodatno pitanje o ovom istraživanju, pošaljite e-mail na adresu: luka.jurkovic1995@gmail.com.

Pritiskom na "Sljedeće" pristajete sudjelovati u ovom istraživanju i ispuniti anketni upitnik.

Postoji 46 pitanja u ovom upitniku.

Informacija o privatnosti
Ovaj upitnik je anoniman.
Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u anketi. Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljeni zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.