Istraživanje karijernih potencijala (2. faza)


Dragi studenti,

pred vama se nalazi upitnik kojim želimo ispitati vaše potencijale koji su ključni za uspješnu tranziciju sa studija na tržište rada te koji olakšavaju prilagodbu svijetu rada. Ovo istraživanje provodi Centar za razvoj karijere FFZG-a s ciljem praćenja razvoja studenata kroz proces visokoškolskog obrazovanja i dodatnog unapređenja postojeće prakse karijernog savjetovanja.

Vaši odgovori izrazito su nam vrijedni bez obzira jeste li u istraživanju već sudjelovali krajem prošle godine ili sada sudjelujete prvi puta.

Upitnik se sastoji od niza kratkih tvrdnji i nekoliko pitanja o vašim sociodemografskim karakteristikama. Molimo vas da izdvojite do 10 minuta svog vremena i omogućite nam prikupljanje ovih važnih podataka. Ukoliko ste paralelno upisani na više od jednog studija, molimo Vas da odgovarate iz perspektive studenta/ice onog studija koji je Vama osobno važniji.

Anonimnost vaših odgovora je osigurana, stoga je iznimno važno da odgovarate potpuno iskreno. Tijekom ispunjavanja upitnika nećete biti izloženi nikakvim rizicima, stresu ili nelagodi. Sudjelovanje je dobrovoljno i imate pravo bez ikakvih posljedica odustati od sudjelovanja ili se iz njega povući. Međutim, jako bismo cijenili da popunite cijeli upitnik jer ćete jedino tako pomoći u realizaciji ovog istraživanja.

Pritiskom na tipku "Sljedeće" dajete svoj pristanak na sudjelovanje u istraživanju.