Javni poziv za sudjelovanje u nagradnom natječaju za izradu logotipa projekta “Mladi bude Varaždin”


TKO?

Baš ti!

Ako si vješt/a i snalažljiv/a u radu s alatima za vektorsku grafiku, imaš pristup računalu na kojem možeš raditi i želiš vidjeti kako konkuriraš svojim vještinama među onima s istim interesima. Prijavitelj može biti fizička osoba u dobi od 18 do 35 godina s boravištem ili prebivalištem na području Sjeverozapadne Hrvatske.

ŠTO?

Treba nam novi logotip koji ćemo koristiti u svrhu podizanja vidljivosti projekta pod nazivom “Mladi bude Varaždin” koji provodimo u partnerstvu s Gradom Varaždinom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

KAKO?

S ciljem ujednačavanja prijavljenih rješenja, Udruga mladih V.U.K. daje sljedeće smjernice za izradu prijedloga rješenja logotipa projekta “Mladi bude Varaždin”:

  • iz rješenja mora biti vidljiva povezanost s projektom (nazivom ili vizijom koju autor može opravdati opisom uz grafičko rješenje)
  • mogu se koristiti bilo koje kombinacije boja;
  • prijedlog rješenja svojom veličinom i mogućnostima omogućuje izvedbu logotipa u razne svrhe;
  • da je prijedlog rješenja kreativan, jedinstven i jednostavan te da prati suvremene trendove u dizajnu.

UVJETI KORIŠTENJA LOGOTIPA

Nakon ocjene komsije koja se sastoji od tri člana/ice te odabira najboljeg prijedloga rješenja, Udruga mladih V.U.K. će logotip koristiti uz navedene uvjete:

  • autor/ica nagrađenog rješenja prepušta prava na korištenje logotipa Udruzi mladih V.U.K.;

  • Udruga mladih V.U.K. zadržava pravo izmjene odabranog logotipa u suradnji s autorom/icom;

  • nagrađeno rješenje će se koristiti u svrhu predstavljanja projekta “Mladi bude Varaždin” i Udruge mladih V.U.K. putem internetskih stranica i društvenih mreža, promotivnih materijala, publikacija, službenih dokumenata;

  • ime i prezime autora/ica bit će objavljeno na internetskoj stranici Udruge mladih V.U.K.;

  • slanjem svog rada autori pristaju na sve navedene uvjete

NAGRADA

Autor/ica pobjedničkog logotipa bit će nagrađen/a novčanom nagradom u iznosu od 1.500,00 HRK.

ROK

Rok za dostavu radova je 27. siječnja 2019. godine u 23:55 h. Svi će sudionici/e natječaja do 30. siječnja 2019. godine primiti obavijest o rezultatima natječaja putem poruke e-pošte.

Postoji 11 pitanja u ovom upitniku.

Općenito

Ime
Prezime
Adresa
Godina rođenja

Mjesto
Poštanski broj

Kontakt broj mobitela
Kontakt adresa e-pošte

Idejno rješenje logotipa

Kratko tekstualno objašnjenje rada
 Kratko tekstualno objašnjenje rada mora biti poslano u PDF formatu.
Prijedlog grafičkog rješenja
 Prijedlog grafičkog rješenja mora biti poslan u PDF formatu.

GDPR

Privola na obradu podataka

Pristajem na prikupljanje i obradu gore unesenih podataka za potrebe prijave na Javni poziv za sudjelovanje u nagradnom natječaju za izradu logotipa projekta “Mladi bude Varaždin” u sklopu čega će biti iskorišteni za evaluaciju i procjenu moje podnesene prijave. 

Shvaćam i prihvaćam da će moji prikupljeni kontakt podaci biti korišteni isključivo za komunikaciju neophodnu za provedbu postupka predmetnog javnog poziva, a prikupljena dokumentacija za neometano provođenje postupka predmetnog javnog poziva.

Udruga mladih V.U.K. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU). Suglasnost se može opozvati u bilo koje vrijeme slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@udruga-vuk.org ili pisanim zahtjevom na adresu Udruge. Osobni podaci se ne prenose u treću državu ili međunarodnu organizaciju.

Slažem se s gore navedenom izjavom.