Stavovi studenata o kriminalitetu, kažnjavanju i homoseksualnosti


Poštovani,

molimo Vas za sudjelovanje u međunarodnom istraživačkom projektu kojem je cilj stjecanje uvida u stavove studenata u području kriminaliteta, kažnjavanja i homoseksualnosti. Istraživanje se provodi na nekoliko sveučilišta u SAD-u (Kalifornija i Teksas), Kini te zemljama u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija).
Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i anonimno što znači da u bilo kojem trenutku možete odustati od istraživanja te da će se podaci koristiti samo u skupnom obliku, tj. neće se koristiti na razini pojedinačnih odgovora.
Istraživanje je odobrilo Etičko povjerenstvo Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Za popunjavanje upitnika je potrebno 20-ak minuta.
Rezultati istraživanja će biti dostupni na mrežnoj stranici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta:
www.erf.unizg.hr

S poštovanjem,

prof.dr.sc. Irma Kovčo Vukadin
Odsjek za kriminologiju
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

Postoji 25 pitanja u ovom upitniku.

Informacija o privatnosti
Ovaj upitnik je anoniman.
Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u anketi. Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljeni zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.