Logo Image
Anketa o odnosu muškaraca i žena u današnjem društvu

Poštovani/a,

pred Vama se nalazi anketni upitnik kojim želimo ispitati stavove studenata Sveučilišta u Zagrebu o odnosu muškaraca i žena u današnjem društvu.

S obzirom na to da se neka pitanja mogu smatrati osjetljivima, želimo naglasiti da se Vaši odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s Vama osobno te Vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka, odnosno IP adresa Vašeg računala se neće nigdje bilježiti. Vaši odgovori bit će dostupni samo autorima projekta. Rezultati će se predstaviti u znanstvenim radovima i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), to jest nikada se neće analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, želimo napomenuti kako je istraživanje dobilo dopusnicu Povjerenstva Odsjeka za sociologiju za prosudbu etičnosti istraživanja.

Vaše sudjelovanje je u potpunosti anonimno i dobrovoljno. Ako ne želite dati odgovor na pojedino pitanje, možete ga preskočiti te u svakom trenutku odustati od ispunjavanja anketnog upitnika. Unatoč tomu, molimo Vas da samostalno i iskreno odgovorite na sva ponuđena pitanja jer ćete time doprinijeti boljem razumijevanju proučavanog fenomena.

Ako imate određena pitanja ili komentare slobodno se obratite na e-mail adresu: bsimac@ffzg.hr.

Za ispunjavanje cjelokupne ankete trebat će Vam otprilike 10 minuta.Informacija o privatnosti
Ova anketa je anonimna.
Zapis s Vašim odgovorima na anketu ne sadrži nikakve informacije o Vama, osim u slučaju da neko pitanje to od Vas eksplicitno traži. Ako ste koristili token kako biste pristupili ovom upitniku, budite sigurni da s Vašim odgovorima token nije snimljen. Ovi podaci drže se u drugoj bazi podataka, a pohranjena je samo informacija jeste li (ili niste) kompletirali upitnik. Ne postoji način da se tokeni povežu s odgovorima iz ovog upitnika.