Logo Image
Studenti i studentice UNIZG-a i njihovo slobodno vrijeme

 

Poštovani/a,

 

pred vama se nalazi anketni upitnik nastao u sklopu kolegija Istraživački projekt koji se provodi na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Anketnim upitnikom želimo ispitati načine provođenja slobodnog vremena i sklonosti određenim oblicima takozvanog rizičnog ponašanja studenta Sveučilišta u Zagrebu. Za ispunjavanje cjelokupne ankete trebat će vam otprilike 20 minuta. S obzirom na to da se neka pitanja mogu smatrati osjetljivima, želimo posebno naglasiti da se vaši odgovori se ni na koji način neće i ne mogu povezati s vama osobno te vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka. Online anketni sustav ne prati i ne prikuplja IP adrese s kojih se pristupa upitniku.


Vaši odgovori bit će dostupni samo istraživačima/icama koji/e sudjeluju u projektu. Rezultati će se predstaviti u znanstvenim radovima i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), tj. nikad se neće analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, provođenje istraživanja u skladu je sa znanstvenom etikom što je potvrđeno od strane Povjerenstva Odsjeka za sociologiju za ocjenu etičnosti istraživanja. Vaše sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno i sve do kraja upitnika možete odustati (poništiti unos podataka), ali mi vas molimo da iskreno odgovorite na sva pitanja. Smatramo da biste time, osim pomoći nama - vašim kolegicama i kolegama, doprinijeli kvalitetnijem ocrtavanju "studentskog života".

 

Ukoliko imate određena pitanja ili komentare slobodno se obratite na e-mail adresu istrazivacki.projekt2015@gmail.com 

Hvala vam na sudjelovanju! 


Potvrdom "Sljedeće" potvrđujete da studirate na nekom od preddiplomskih i diplomskih ili integriranih studija Sveučilištu u Zagrebu i pristupate upitnikuInformacija o privatnosti
Ova anketa je anonimna.
Zapis s Vašim odgovorima na anketu ne sadrži nikakve informacije o Vama, osim u slučaju da neko pitanje to od Vas eksplicitno traži. Ako ste koristili token kako biste pristupili ovom upitniku, budite sigurni da s Vašim odgovorima token nije snimljen. Ovi podaci drže se u drugoj bazi podataka, a pohranjena je samo informacija jeste li (ili niste) kompletirali upitnik. Ne postoji način da se tokeni povežu s odgovorima iz ovog upitnika.