Istraživanje potreba mladih u Splitu


Pozdrav!

Pred tobom je upitnik kojim Grad Split želi ispitati mišljenja, potrebe i probleme mladih od 15 do 30 godina koji borave - ili se školuju i rade - na području Splita. Ako spadaš u tu skupinu, molimo te da odvojiš oko petnaest minuta za rješavanje ovog upitnika - nemoj da ti bude tlaka!

Tvoji odgovori pomoći će stvoriti sliku o današnjim potrebama mladih i poslužiti kao osnova za izradu Gradskog programa za mlade Grada Splita od 2022. do 2025., dokumenta koji će sadržavati konkretne mjere za poboljšanje položaja mladih u Splitu. Način odgovaranja opisan je uz svako pitanje. Ako se umoriš i poželiš nastaviti ispunjavati kasnije, moći ćeš nastaviti od tamo gdje si stao_la! Ako odustaneš, podatke brišemo iz baze odgovora.

Odgovori su anonimni i koristit će se samo u istraživačke svrhe. Podaci se prikupljaju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Direktive 95/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom protoku takvih.

Nastavkom odgovaranja na pitanja potvrđuješ da si pročitao_la i razumio_jela gore navedeni tekst te da pristaješ na sudjelovanje u istraživanju. Ako imaš pitanja ili želiš dodatne informacije, obrati se na: masa.cek@udruga-delta.hr.