Istraživanje općih i specifičnih crta ličnosti


Ispunjavanje upitnika je moguće prekinuti i nastaviti kasnije - ukoliko ćete to željeti, odaberite opciju "Nastavi kasnije" i slijedite upute.

Istraživač: Anja Wertag
Kontakt e-mail: Anja.Wertag@pilar.hr
Kontakt telefon: 01/4886-802

 

Poštovani,

Molimo Vas da ispunite upitnike koji se nalaze na sljedećim stranicama i time se uključite u istraživanje o povezanosti općih i specifičnih osobina ličnosti, što ga provodim u okviru istraživanja na doktorskom studiju pod mentorstvom prof. dr. sc. Denisa Bratka. 

Detaljne upute vezane uz način odgovaranja na upitnike nalaze se ispred svakog upitnika. U upitnik su uključena i neka pitanja o Vašim općim demografskim podacima, no nigdje se ne traži podatak o Vašem imenu. Vaši odgovori su anonimni. Međutim, ako unesete e-mail adresu na koju Vas se može kontaktirati, imat ćete mogućnost po završetku istraživanja dobiti informacije o tome kakve su Vaše osobine ličnosti u usporedbi s drugima. Pristup svim podacima imat će samo istraživači, te će se podaci koristiti u znanstvene svrhe, i to isključivo u skupnim statističkim analizama.

Molimo Vas da budete iskreni i opišete sebe i svoje ponašanje onakvima kakvi uistinu jesu, a ne onakvima kakvima biste možda željeli da budu. Naglašavamo da u upitnicima koji slijede nema točnih i netočnih odgovora, te Vas molimo da na pitanja odgovarate što spontanije možete. Također, molimo Vas da upitnik ispunjavate bez prisutnosti drugih ljudi kako biste moguće ometanje privatnosti pri odgovaranju sveli na najmanju moguću mjeru.

Ispunjavanje upitnika traje oko 30 minuta. Svjesni smo da to od Vas zahtijeva određeni trud, no Vaši će nam odgovori biti od velike koristi.

Naglašavamo da je sudjelovanje u ovom istraživanju dobrovoljno, a ispunjavanje upitnika smatra se pristankom na sudjelovanje.

Postoji 67 pitanja u ovom upitniku.