MODUS: Upitnik o suradnji odgojno-obrazovnih ustanova sa organizacijama civilnog društva u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja


Poštovana/i,

Pred Vama se nalazi upitnik kojim se želi dobiti uvid o predispozicijama, preprekama i mogućnostima za kvalitetnu suradnju između odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja.

Cilj je izraditi model suradnje koji će odgovoriti na uočene potrebe za povećanjem kvalitete  provedbe građanskog odgoja i obrazovanja u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Upitnik se sastoji od dvadeset pitanja, a ispunjavanje traje deset do petnaest minuta. Upitnik je anoniman i odgovori na pitanja koriste se isključivo u istraživačke svrhe.

Podaci se prikupljaju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Direktive 95/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka, kao i o slobodnom protoku takvih. Upisivanje podataka smatrat će se Vašom privolom za obradu tih podataka.

Upitnik se provodi u sklopu projekta MODUS – civilni i javni sektor za građanski odgoj i obrazovanje kojega provode Udruga "Delta", Centar za građanske inicijative Poreč, Udruga za rad s mladima „Breza“ iz Hrvatske i Menneskerettighetsakademiet iz Norveške. Projekt je podržan s € 135.000,00 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova.

Hvala na Vašem vremenu!

U slučaju dodatnih pitanja i/ili želje za dobivanjem rezultata analize javite se na delta@udruga-delta.hr.