Usluga LimeSurvey je zbog tehničkih problema bila nedostupna 21.09.2022. od 10:30 do 16:40.
Ispričavamo se zbog nastalih neugodnosti.

Održivo ribarstvo: društveni odnosi, identitet i zajedničko upravljanje jadranskim ribolovnim resursima


Upitnik za rekreativno-sportske ribolovce i profesionalne ribare u sklopu projekta "Održivo ribarstvo: društveni odnosi, identitet i zajedničko upravljanje jadranskim ribolovnim resursima".

Nositelj projekta: Sveučilište u Zadru

Financiranje projekta: Projekt se provodi uz financijsku potporu Hrvatske zaklade za znanost

Trajanje projekta: 22.2.2021. - 21.2.2026.

Voditelj projekta: doc.dr.sc. Dražen Cepić, dcepic@unizd.hr

Ovim upitnikom nastojimo prikupiti podatke za znanstveni projekt naziva "Održivo ribarstvo: društveni odnosi, identitet i zajedničko upravljanje jadranskim ribolovnim resursima", koji financira Hrvatska zaklada za znanost. Istraživanjem ispitujemo sličnosti i razlike među ljudima koji se bave ribarstvom i ribolovom u Hrvatskoj vezano uz nekoliko tema: karakteristike ribarske djelatnosti, prakse i korištenje alata, ekonomski i materijalni uvjeti, iskustvo i uvjeti rada, članstvo u organizacijama, povjerenje, pridržavanje pravila, identitet i zdravlje. Osim Vas, ovaj upitnik ispunit će i drugi stanovnici Hrvatske.

 

Prikupljene podatke koristit ćemo u znanstvene svrhe. Budući da se odgovori neće moći povezati s Vašim osobnim podacima, Vaša anonimnost u potpunosti je zajamčena.

 

Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, a ukoliko odlučite sudjelovati možete odustati od daljnjih odgovora na pitanja kada god to želite.

 

Molimo Vas da na pitanja odgovorite iskreno i potpuno, jer se jedino tako mogu osigurati uspješnost i objektivnost istraživanja te njegov znanstveni karakter.

Postoji 91 pitanja u ovom upitniku.