Iskaz interesa za sudjelovanje u fokusnoj grupi


Zahvaljujemo na vašem interesu za sudjelovanjem u istraživanju na temu socijalne dimenzije visokoškolskog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.
Istraživanje će se provesti u obliku grupnih razgovora (fokus grupa) u gradu u kojem studirate, tijekom prosinca ili siječnja. Istraživači će vas kontaktirati nekoliko tjedana ranije kako bismo dogovorili termin koji vam odgovara. Predviđeno trajanje razgovora je oko 90 minuta.
Ostavljanjem svojih podataka pristajete da vas istraživači kontaktiraju. Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, odnosno imate pravo odustati u bilo kojem trenutku prije ili tijekom fokus grupe.
Svi će vaši iskazi u okviru istraživanja biti tretirani kao povjerljivi, neće biti povezani s vašim identitetom, niti će vaše ime, prezime ili drugi osobni podaci biti navedeni u studiji koja će biti rezultat istraživanja. Svi podaci koje unesete unutar ovog obrasca bit će korišteni isključivo kako bismo vas kontaktirali prilikom organiziranja fokus grupe, te će biti izbrisani nakon njezinog provođenja.
Ukoliko imate dodatnih pitanja o istraživanju možete nas kontaktirati na sdvo@idi.hr.

 

Saša Puzić, voditelj istraživanja
Institut za društvena istraživanja u Zagrebu
Frankopanska 22/I
10000 Zagreb

Vaše ime:
Grad u kojem studirate:
Fakultet:
Studij:
E-mail na koji vas možemo kontaktirati:
Mobilni telefon na koji vas možemo kontaktirati:
Suglasnost:
Ovime pristajem da me istraživački tim kontaktira koristeći gore navedene kontakt-podatke, u svrhu dogovora oko termina i mjesta održavanja intervjua