Oprez: Izvođenje JavaScript onemogućeno je u vašem pregledniku ili za ovu web stranicu. Možda nećete moći odgovoriti na sva pitanja u ovom upitniku. Provjerite parametre vašeg preglednika.
PRISTUPNICA ZA VOLONTERE

© Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata 

 

 

 

Dragi volonteri,

S radošću vas pozdravljamo i srdačno dobrodošli u Bazu volontera Hrvatske udruge za prava pacijenata! Vaša odluka da se pridružite našoj inicijativi za unapređenje prava pacijenata izuzetno nam je važna i cijenimo vašu predanost ovoj plemenitoj misiji.

Vaše vrijeme, vještine i entuzijazam donose novu dimenziju našem radu, pridonoseći boljem zastupanju i promicanju prava pacijenata diljem Hrvatske. Uvjeravamo vas da ćete se osjećati dobrodošlima u našoj zajednici, gdje svaki doprinos ima poseban značaj.

Baza volontera igra ključnu ulogu u usklađivanju vaših jedinstvenih vještina i interesa s projektima i inicijativama koje provodimo. Molimo vas da iskoristite ovu priliku da se angažirate, surađujete s kolegama volonterima te zajedno gradimo podržavajuće okruženje za sve pacijente.

Napominjemo da vas nećemo sa ničim obavezati, te možete sudjelovati u aktivnostima u vrijeme kada želite, a možete u bilo kojem trenutku odustati od aktivnosti.

Sve volonterske aktivnosti se radi po potrebi, po prethodnom upitu te nije potreban stalni angažman. Za posebne projekte, postoji mogućnost i financijske naknade.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, slobodno nas kontaktirajte. Vaša predanost čini razliku, i zajedno gradimo bolje sutra za sve nas.

 

Još jednom, dobrodošli u našu volontersku obitelj!

 

Postoje 10 pitanja u ovom upitniku.
BAZA VOLONTERA
IME I PREZIME: 
DATUM ROĐENJA: 
Otvori izbornik datuma / vremena
SPOL
KONTAKT MOBITEL: 
E-MAIL ADRESA:
ZANIMANJE:
GRAD U KOJEM ŽIVITE?
DOSTUPNOST I FLEKSIBILNOST:
AKTIVNOSTI: 

MOTIVACIJA I INTERES ZA VOLONTIRANJE: