Oprez: Izvođenje JavaScript onemogućeno je u vašem pregledniku ili za ovu web stranicu. Možda nećete moći odgovoriti na sva pitanja u ovom upitniku. Provjerite parametre vašeg preglednika.
Upitnik za evaluaciju nastave na Odsjeku za sociologiju

Poštovane studentice i studenti,

ispunjavanjem ovog evaluacijskog upitnika molimo da procijenite nastavu koja se provodi na Odsjeku za sociologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i da nam opišete Vaša dosadašnja iskustva. Upitnik obuhvaća i pitanja koja se odnose na općenito studentsko iskustvo i čimbenike koji se mogu odraziti na kvalitetu i uspjeh tijekom studiranja. Ova se evaluacija nastave na Odsjeku za sociologiju provodi u skladu s etičkim standardima. Prilikom ispunjavanja upitnika studenticama i studentima se jamči anonimnost, a u slučaju ispunjavanja pitanja otvorenog tipa osigurava se povjerljivost navedenih osobnih i drugih identificirajućih podataka. Pristup cjelovitim podacima imat će samo izv. prof. dr. sc. Jana Vukić i Đurđica Degač, asistentica dok će Ivana Jurković Kuruc, tajnica i ISVU koordinatorica imati pristup anonimiziranoj bazi podataka. Ostali članovi Odsjeka imat će uvid u izvještaj s rezultatima prikazanim u agregiranom obliku. Rezultati će se koristiti u svrhu poboljšanja i unaprjeđenja nastave na Odsjeku za sociologiju te u svrhu boljeg razumijevanja iskustva studiranja studentica i studenata na studiju sociologije.

Predviđeno vrijeme ispunjavanja upitnika je 15 minuta.

U slučaju dodatnih pitanja, možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: sociologija@ffzg.hr

Unaprijed zahvaljujemo na odvojenom vremenu te na ispunjavanju upitnika.

Ako ste već ispunili ovaj upitnik, molimo Vas da ga ne ispunjavate ponovo.

Pritiskom na opciju Sljedeće na dnu stranice potvrđujete da ste informirani o ciljevima provedbe istraživanja u svrhu evaluacije i uvjetima privatnosti te da pružate informirani pristanak za sudjelovanje.

Ovaj upitnik je anoniman.

Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ako se to izričito ne traži u anketi.

Ako koristite identifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da tokeni neće biti spremljeni zajedno s Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i bit će izmijenjeni nakon što završite ili odustanete od ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.