Oprez: Izvođenje JavaScript onemogućeno je u vašem pregledniku ili za ovu web stranicu. Možda nećete moći odgovoriti na sva pitanja u ovom upitniku. Provjerite parametre vašeg preglednika.
Prijava studentskog rada za nagradu Krešimir Kufrin

Dobrodošli:

Prijava na natječaj za dodjelu nagrade 'Krešimir Kufrin' za najbolji studentski rad sastoji se od dva dijela: elektronske predaje rada sa šifrom rada i odvojene elektronske predaje podataka o autorstvu.

Ovaj upitnik je anoniman.

Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ako se to izričito ne traži u anketi.

Ako koristite identifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da tokeni neće biti spremljeni zajedno s Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i bit će izmijenjeni nakon što završite ili odustanete od ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.

Predaja anonimiziranog rada

Upute za predaju dokumenata u dva koraka:
1. Putem ovog online obrasca predajete anonimizirani rad u .doc ili .pdf formatu te izabirete šifru rada.
NAPOMENA: U ovom obrascu nemojte navoditi svoj identitet niti uključivati nikakve identifikacijske podatke. Sustav ne prihvaća .docx dokumente.

2.  Podatke o autorstvu rada predajete preko odvojenog online obrasca. Poveznica na taj odvojeni obrazac pojavit će se nakon predaje rada, u poruci koja potvrđuje da je rad uspješno zaprimljen.

ROK ZA ONLINE PREDAJU RADA I ODVOJENU ONLINE PREDAJU PODATAKA O AUTORSTVU JE 31. LISTOPADA 2024.

 
 

 

 

Šifra rada (po izboru autora)
 
 

 

 

Učitavanje anonimiziranog rada u .doc ili .pdf formatu. [Sustav ne prihvaća .docx dokumente.]

Molim slijediti propozicije natječaja u oblikovanju teksta.

  Naslov Komentar Naziv datoteke