MODUS: Upitnik o suradnji između odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u području građanskog odgoja i obrazovanja


Poštovana/i, 

 

Pred Vama se nalazi upitnik kojim se želi dobiti uvid o predispozicijama, preprekama i mogućnostima za kvalitetnu suradnju između odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u području građanskog odgoja i obrazovanja. Krajnji je cilj izraditi model suradnje koji će odgovoriti na uočene potrebe za povećanjem kvalitete provedbe građanskog odgoja i obrazovanja u odgojno-obrazovnim ustanovama. Molimo Vas da upitnik ispunjava jedna osoba u ime jedne organizacije civilnog društva.

Upitnik se sastoji od dvadesetak pitanja, a ispunjavanje traje oko petnaest minuta. Upitnik je anoniman i odgovori na pitanja koriste se isključivo u istraživačke svrhe.

Podaci se prikupljaju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Direktive 95/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka, kao i o slobodnom protoku takvih. Upisivanje podataka smatrat će se vašom privolom za obradu tih podataka.

Upitnik se provodi u sklopu projekta MODUS – civilni i javni sektor za građanski odgoj i obrazovanje kojega provode Udruga "Delta", Centar za građanske inicijative Poreč, Udruga za rad s mladima „Breza“ iz Hrvatske i Menneskerettighetsakademiet iz Norveške. Projekt je podržan s € 135.000,00 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. 

 

Hvala na Vašem vremenu! 

 

U slučaju dodatnih pitanja i/ili želje za dobivanjem rezultata analize javite se na delta@udruga-delta.hr

 

Postoji 29 pitanja u ovom upitniku.